Vakantie tips en ervaringen

Waar vind je leuke vakantie tips?

Als je op zoek bent naar tips voor het boeken van een bijzondere vakantie en tegelijkertijd reviews van eerdere reizigers wilt lezen, zou je kunnen kijken wat de website en blog Travelchecker.be te bieden heeft. Deze site staat vol met inspiratie en ideeen om een leuke rondreis, groepsreis of avontuurlijke reis te boeken. Reizen voor backpackers maar ook voor mensen die van luxe en comfort houden.

Of je nu een fietsvakantie Taiwan, een wandelvakantie Ardennen of vriendenweekend Maastricht wilt boeken, Travelchecker,be staat vol inspiratie en praktische tips. Voor avontuurlijke reizen binnen Europa maar ook voor een stedentrip USA of een ayurveda reis in Azië. Als je een goed vakantie idee nodig hebt, is dit een leuke informatie- en inspiratie bron!

Goedkoop reizen via Travel Hacking.

Droom je van een verre reis maar is die voor jou financieel onhaalbaar? Zou je eens een stedentrip New York willen maken maar is die te duur?? Via Travel Hacking wordt het onmogelijke mogelijk. Travel Hacking is niets illegaals. Je breekt dus niet in op een computernetwerk of zo. Je vindt gewoon legaal de laagste prijzen voor rondreizen, stedentrips, groepsreizen en bijzondere reizen. Gewoon door prijzen te vergelijke van zoekmachines zoals Momondo of Skychanner, Op Travelchecker.be vind je alle bijzonderheden.

Weekendje weg of dagtrip?

Je vindt op Travelchecker niet alleen maar inspiratie over verre reizen of lange vakanties. Als je een leuke dagtrip wilt maken, vind je hier ook tips. Heb je bijvoorbeeld Luik al eens bezocht of een Antwerpen Bike toer gedaan?? Ideeën en leuke tips voor een dagje uit in Belgie, Nederland, Luxemburg en héél Europa.

Reviews op Travelchecker.

Als je twijfelt over een bepaalde reisbestemming kunnen reviews je helpen om de beste beslissing te nemen. Op Travelchecker vind je echte reviews van echte reizigers. Of je nu een wellness vakantie in Belgie of een rondreis Azie wilt boeken. Ze geven je een goed beeld van je reisbestemming.