Interessante voordelen van de Multimerken tankkaart

Wanneer u als ondernemer veel onderweg bent met de auto, kan het u een aantal interessante voordelen bieden om na het tanken af te rekenen met een tankkaart. Met een multimerken tankkaart kunt u onder andere bij verschillende tankstations eenvoudig betalen met één pas. Bent u benieuwd geworden?

Wat is een multimerken tankkaart?

Een tankkaart is een betaalpas waarmee bij tankstations afgerekend kan worden door uzelf of eventueel uw werknemers. Het grote voordeel van een multimerken tankkaart is dat deze u meer vrijheid biedt dan een tankkaart van een enkele aanbieder. De multimerken tankkaart hoeft namelijk niet beperkt gebruikt te worden bij één bepaald merk, u kunt hiermee bij diverse benzinestations afrekenen. Hierdoor bent u vrij om zelf kiezen waar u wilt tanken. Zo is het mogelijk om voor de voordeligste optie te kiezen of voor het tankstation dat dichtbij is. De tankkaart berekent opslag voor de benzineprijs, u betaalt gewoon de prijs aan de pomp.

Voordelen van een multimerken tankkaart

Bij het gebruik van een multimerken tankkaart, kunt u verder genieten van de volgende voordelen:

 • Snel en veilig betalen
  Met een multimerken tankkaart kunt u snel en veilig afrekenen na het tanken. U kunt vooraf het prepaid bedrag storten, zodat enkel het benodigde geld op de kaart staat.
 • Overzichtelijke facturen
  Bent u zelfstandige of heeft u een bedrijf met werknemers in dienst? Dan hoeft u niet langer de vele bonnetjes te bewaren van het tanken. De facturen van alle tankbeurten worden weergegeven in een handig overzicht.
 • Voordelig tanken
  Met de multimerken tankkaart kunt u tanken tegen voordelige pompprijzen. Ook kunt u via de app vooraf zien bij welk tankstation de literprijzen het goedkoopst zijn.
 • Een Europese tankkaart
  Wanneer u veel reist door Europa, kunt u een Europese tankkaart aanschaffen. Hiermee kunt u betalen bij diverse tankstations in heel Europa en afrekenen bij tolwegen.
 • CO2 compensatie
  Is vergroening voor u erg belangrijk? Dan kunt u meedoen aan het programma om uw CO2-uitstoot te compenseren door bijdragen te leveren aan projecten voor CO2-compensatie.
 • De auto wassen
  Met de tankkaart kunt u niet alleen tanken, maar ook de auto laten wassen. De kosten van de carwash worden aan de overzichtelijke factuur toegevoegd.

Een multimerken tankkaart aanschaffen

Heeft u interesse gekregen in een multimerken tankkaart? Op Travelcard.be vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden en kosten. U kunt hier meer te weten komen over de opties van een tankkaart voor een zelfstandige of een bedrijf met meerdere auto's.