Contactlenzen online bestellen

Draag je contactlenzen en ben al geruime tijd klant bij je opticien in je stad of dorp. Dan kan het soms handig zijn om ook online te kijken of je daar je contactlenzen kunt kopen. Online vind je alle soorten en merken die je ook bij een opticien aantreft, maar er zit nogal wat prijsverschil in de aanschaf. Als we een online leverancier van lenzen selecteren, zoals de webshop van Contactlenzen.net, zien we dat deze online leverancier van contactlenzen prijzen vraagt voor zowel contactlenzen als lenzenvloeistof die tot 70% goedkoper kunnen zijn dan bij je huidige opticien

Welke soorten contactlenzen zij er te koop?

De meeste mensen bestellen maandlenzen online omdat dit de meest gedragen contactlenzen onder de gebruikers van lenzen zijn. De contactlenzen die ook veel verkocht worden, echter iets minder dan maandlenzen zijn de daglenzen en op de laatste plaats zien we de weeklenzen daar is slechts een kleinere groep gebruikers van. Vroeger waren jaar- of halfjaarlenzen nog populair, maar deze lenzen worden bijna niet meer verkocht en dit komt omdat dit soort contactlenzen minder hygiënisch zijn en op den duur veel te weinig zuurstof doorlaten doordat ze verstopt raken met vuil en vet.

Welke contactlenzen moet je nu kiezen?

Ga je voor het voordeel en wil je enorm veel geld besparen, dan zijn maandlenzen de beste keuze voor je, want een doos maandlenzen is vaak het goedkoopst. Daarnaast zitten er in totaal 6 maandlenzen in een doos, zodat je een half jaar lang scherp kunt zien. Bovendien kun je maandlenzen ook als kleurlenzen bestellen, al dan niet op sterkte.

Je kiest echter voor weeklenzen als je lenzen wilt dragen die veel zuurstof doorlaten. Je kunt ook kiezen voor weeklenzen als je permanent lenzen wilt dragen, maar dit is echter niet voor iedereen mogelijk die dit graag zou willen, maar een opticien of contactlensspecialist kan je hierover juist informeren.

Wil je het meeste gemak van contactlenzen? Kies dan uiteindelijk voor daglenzen, want deze contactlenzen hebben gewoon geen onderhoud nodig omdat je elke dag een nieuw setje gebruikt. Ook hoef je bij deze contactlenzen geen contactlensvloeistof aan te schaffen omdat elke contactlens in een houder zit die al vol zit met lenzenvloeistof. Naast het bestellen van zachte contactlenzen, bestel je ook andere producten voordelig online.

Naast het online bestellen van contactlenzen kun je namelijk ook zeer voordelige contactlensvloeistoffen en andere oogverzorgingsproducten online bestellen voor een lage prijs, zoals oogdruppels of oogmaskers. Dus wil je nu ook besparen op de aankoop van contactlenzen en contactlensvloeistof? Bestel je lenzen dan online voor een lage prijs.